Proizvođači

Ukoliko želite da se dodatno informišete o brendovima koje uvozimo možete posetiti stranicu proizvođača tako što ćete kliknuti na sliku (logo) proizvođača.

 • sachs “SACHS” Advantage amortizeri su alternativa za najzahtevnije situacije. Omogućavaju vrhunski osećaj sportske vožnje. “SACHS” Super Touring je namenjen vozačima koji očekuju visok stepen sigurnosti i udobnost kako u gradskoj voznji, tako i na autoputu.

  kayaba “KAYABA” kao vodeći svetski proizvođač amortizera u svojoj ponudi ima “Excel-G” i “Gas-A-Just” gasne amortizere. “Excel-G” su sa dve, dok su “Gas-A-Just” sa jednom cevi. Obe vrste ispunjavaju najzahtevnije potrebe tržišta i važe za najbolje svetske amortizere.
  Uljni amortizeri, “PREMIUM”, su specijalno dizajnirani, od strane “KAYABA” inženjera, da postignu maksimalne rezultate. Ugradnjom “PREMIUM” amortizera kupac dobija najekonomičniju zamenu za OE proizvode, sa tri nivoa amortizovanja, koji su pri tom izrađeni od najkvalitetnijih materijala, čime se povećava otpornost na habanje.

  meyle “Wulf Gaertner Autoparts AG”, renomirani nemački proizvođač široke palete auto delova, poznat je na tržištu pod imenom “MEYLE”. U ovom trenutku kompanija ima asortiman auto-delova koji obuhvata preko 15.000 artikala za vozila evropskog i azijskog porekla.
  Poseban deo u “MEYLE” ponudi zauzimaju amortizeri. Uz garanciju od dve godine i adekvatan kvalitet predstavljaju ozbiljnog konkurenta na tržištu. Uz amortizere, “MEYLE” proizvodi: opruge, odbojne gume i ostalu prateću opremu uz amortizere.
  Specijala prednost je proizvodnja HD delova koji su projektovani u “MEYLE”-u, tako da postignu kvalitet i standard originalnih delova iz prve ugradnje.

  fai Kompanija „FAI“ Automotive je nastala u moto-sportu, odakle je nasledila visoke standarde tehničke, logističke i administrativne efikasnosti. Ian Walker, osnivač kompanije, bio je polu-profesionalni učesnik u auto trkama od 1956. do 1962. godine, kada se povukao iz vožnje i osnovao Ian Walker Racing. 70ih godina prošlog veka kompanija je konstantno proširivala svoj proizvodni program, od kojih je najvažniji bio set poklopaca motora, kao i proizvode van motorne grupe kao npr. delovi trapa, setovi homokinetičkog zgloba kao i opruge za amortizere. Spiralne opruge proizvode se od silikonskog hromiranog čelika vrhunskog kvaliteta prema britanskom standardu BS970/685H57. Za proizvodnju se upotrebljava paralelna žica i najnovija tehnologija za hladno namotavanje što smanjuje rizik od prevremenog kvara u poređenju sa konusnim žičanim oprugama.
  Sa FAI oprugama imate garanciju za godine bezbrižne vožnje.