Alati

Nudimo vam veliki izbor profesionalnog alata i opreme renomiranog svetskog proizvođača KS Tools iz Nemačke.

KS Tools Alati – Maschinen GmbH je vodeći međunarodni snabdevač alata i radionica. Kompanija je osnovana 1992. godine sa sedištem u Heusenstamm uključujući devet poslovnica širom sveta. Trenutno zapošljava više od 320 radnika. KS Tool alate karakteriše visok kvalitet, konstantne inovacije, atraktivne cene kao i visoka fleksibilnost. Kroz umrežavanje visoko-spratnih skladišta u Nemačkoj i Francuskoj, obezbeđen je visok kvalitet usluga a isporuka osigurana. Po sertifikaciji sistema upravljanja u skladu sa DIN ISO 9001, KS Tools teži da stalno unapređuje uslugu. Godine 1992. kompanija je počela sa nizom od oko 30 proizvoda da bi do početka novog milenijuma dostigli oko 5.000. Danas postoji više od 23.000 proizvoda raznih vrsta na trenutno *reenlarged* centralnom magacinu – počevši od čekića i dleta, različitih ključeva i utičnica-setova pa sve do specijalnih alata za automobile, alata za grejanje i vodovod, HVCA i kao i alata za industriju.

Sa SKF ponudom alata za zupčenje možete biti sigurni da imate pravi alat za bilo koji posao.
Sa deset novih alata za zupčenje automehaničari mogu brzo i precizno obavljati česte popravke na sistemu zupčenja na popularnim vozilima.
> Dizajniran da tačno zaključa sistem zupčastog kaiša da bi bezbedno mogle da se obave popravke na velikom broju popularnih vozila.
> Svaki set alata sadrži odštampane instrukcije sa upustvima kako se alat koristi.
> 10 setova alata koji pokrivaju ukupno 90 SKF setova zupčastog kaiša i setova sa vodenom pumpom koji pokrivaju više od 5000 automobila i lakih komercijalnih vozila.
U Evropi 68% sistema zupčenja zavisi od tehnologije zupčastog kaiša. Koristite pravi alat za zupčenje da bi izbegli skupu štetu na motoru i nezadovoljne mušterije.