Proizvođači HTML

Ukoliko želite da se dodatno informišete o brendovima koje uvozimo možete posetiti stranicu proizvođača tako što ćete kliknuti na sliku (logo) proizvođača.

 • Tokom godina „NISSENS“ je uložio značajna sredstva u istraživanje i razvoj komponenti za hlađenje i klimatizaciju motora u automobilskom segmentu. Više od 95 godina termalnog know-how znanja i iskustva u proizvodnji znači da je „NISSENS“ u mogućnosti da zadovolji potrebe za sveobuhvatnim asortimanom rezervnih delova visokog kvaliteta a istovremeno da bude i edukator tržišta za tehnički uvid u sistemske oblasti. Kao vodeći proizvođač najvažnijih komponenti termalnih sistema na tržištu, Nissens nudi sveobuhvatan portfolio proizvoda sa do 97% pokrivenosti svetskog voznog parka. Pokrivajući sve, od brzog prelaska do egzotičnijih delova evropskih, azijskih i američkih marki vozila, Nissens je idealan izbor za kvalitet, asortiman i stručnost. Danas kompanija broji mnogobrojne proizvode u svojoj proizvodnji dok su jedni od njih: kompresori, sušači, isparivači, hladnjaci, ventilatori, kondezatori klime, interkuleri. Iskusite razliku. Uživajte u vožnji.

  Nissens logo

  „NRF“ je jedan od lidera kada su u pitanju dizajn, proizvodnja i distribucija auto delova u sistemima hlađenja, grejanja kao i klima uređajima za putnički i teretni program. Veliki broj veleprodaja i ovlašćenih servisa širom sveta daju visoku ocenu „NRF“ proizvodima. Od 1927. godine „NRF“ je vodeći proizvođač i dobavljač rashladnih proizvoda za automobilsko tržište, industrijski, željeznički i pomorski sektor i poznat je po proizvodnji visokokvalitetnih hladnjaka ali takođe proizvodi i isporučuje veliki izbor drugih proizvoda za hlađenje motora i klima uređaja. „NRF“ ima globalne inženjerske, testne i razvojne objekte. U više od 80 zemalja širom sveta svakodnevno se oslanjaju na visokokvalitetne proizvode „NRF“-a. Asortiman se sastoji od 8.000 proizvoda koji se neprestano širi. Sa odličnim (online) platformama za naručivanje, globalnom distributivnom mrežom i 24-časovnom isporukom „NRF“ je partner broj jedan za Aftermarket za automobile.

  NRF logo

  „VALEO“ je jedan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih delova i opreme za motorna vozila na svetu. Usmeren na istraživanje i razvoj, „VALEO“ odlikuje inovativnost, kvalitet i pouzdanost. Zahvaljujući O.E. stručnosti i znanju o funkcionisanju motora i termalnim sistemima „VALEO“ je stručnjak za hlađenje motora i sistema za upravljanje vazduhom. Valeo neprekidno teži da zadovolji tržišne razvoje i potrebe kupaca u proizvodima i uslugama sa novim rešenjima uključujući najnovije tehnologije dobijene od O.E. aktivnosti. Proizvedeno je više od 3.700 brojeva delova za putnička i laka komercijalna vozila kako bi se pokrile sve potrebe motora i održali dosledni rezultati između proizvoda. Valeo Service je specijalizovan za postprodajne usluge koji služi i auto-proizvođačima sa originalnim rezervnim delovima. „VALEO“ je vodeći stručnjak za toplotnu energiju među automobilskim dobavljačima u HVAC sistemima u Evropi. Garantuju optimalne performanse i trajnost.

  Valeo logo

  Kada su pumpe za vodu u pitanju „KAVO“ kooperira sa nekoliko OE proizvođača kao što su GMB, Aisin, NPW i Paraut. Zahvaljujući ovim renomiranim dobavljačima „KAVO“ poseduje visok kvalitet i bogat asortiman vodenih pumpi. „KAVO“ u svom asortimanu poseduje i pumpe za teretni program. Termostate snabdeva od trenutno najvećeg proizvođača termostata, TAMA Enterprises. TAMA snabdeva sve japanske proizvođače. Termostati se isporučuju sa dihtungom. Čepovi hladnjaka su takođe u ponudi za japanska i korejska vozila. Temperatura motora igra važnu ulogu u pravilnom radu motora. Hladan motor dovodi do lošeg sagorevanja goriva što rezultira visokom potrošnjom goriva, zagađenjem motora i dodatnim zagađenjem životne sredine. Ako se motor previše hladi doći će do pregrevanja što može uzrokovati ozbiljno oštećenje motora. Sa „KAVO“ delovima za hlađenje možete obezbediti svojim kupcima savršeno hlađeni motor. Sve reference su napravljene u skladu sa OEM specifikacijama.

  Kavo logo

  „BUGATTI“ proizvodi pumpe za vodu za putnička i laka komercijalna vozila od 1973. godine. Misija kompanije je proizvodnja i prodaja pumpi koje se prave po najsavremenijoj tehnologiji kao i konstantna sposobnost da ponudi svojim klijentima pravo rešenje u svakoj situaciji. „BUGATTI“ je poznat po jakoj strukturi i dobroj organizaciji koja snabdeva glavne proizvođače automobila i krajnje kupce širom sveta pumpama za vodu vrhunskog kvaliteta. Sa svojim iskustvom i utemeljenom tradicijom, „BUGATTI“ je moderan i inovativan proizvođač uvek spreman za tržišne izazove. Kvalitet, velika preciznost u izradi, brza isporuka i raznovrstan asortiman su ključni faktori višegodišnjeg uspeha „BUGATTI“ kompanije. Kompletan industrijski proces se odvija u okviru kompanije i svaki korak u procesu nadgleda visoko obučeno osoblje. Tehnički odsek „BUGATTI“-ja u projektovanju koristi CAD 3D sisteme (Pro Engineer) i simulatore livenja pod pritiskom (Magma).

  Bugatti logo

  Da bi se održao korak sa sve većim zahtevima za poboljšanje potrošnje goriva, emisijom gasova i komfora putnika, hlađenje motora sve se više pretvara u složeni zadatak upravljanja toplotom. „MAHLE“ ima znanje i stručnost za razvoj i implementaciju holističkih rashladnih rešenja za motor, dovod vazduha, unutrašnji klima uređaj i hibridne komponente kao što su električni motor, baterija i energetska elektronika. Jednostavni, efikasni, isprobani i testirani milion puta … ulošci termostata od Behr Thermot-tronik daju preciznu regulaciju rashladne tečnosti vozila širom sveta čak i do 20 m3/h i obezbeđuju idealnu radnu temperaturu automobila, lakih i teških teretnjaka, stacionarnih motora kao i poljoprivrednih i građevinskih mašina. U ponudi se mogu naći različite vrste termostata od uložaka do integrisanih sa kućištem. U „BEHR“ asortimanu se mogu naći razne vrste termoprekidača za sve tipove vozila.

  Behr logo

  Stvaranje Calorstata od strane Edgara B Franka 1927. godine označilo je početak porodične istorije kojoj je predodređen da postane svetski uspeh. Priča u kojoj inovacije, strast, zahtevni standardi i performanse dele svi. Priča koja vidi kompaniju da se uspostavi kao svetski lider dok ostaje verna sopstvenim vrednostima. Vernet sada posluje na skoro svim kontinentima a porodična dimenzija kompanije je još uvek živa kao i uvek, posebno na dve proizvodne lokacije Ollainville i Cink-Mars-la-Pile koje zapošljavaju 350 ljudi. Kao dizajner i proizvođač vrhunskih termostatskih kertridža i elemenata i glavni dobavljač termostatskih rešenja za upravljanje temperaturom motora, Vernet se više nego ikada uspostavio kao globalni lider. Vernet je prva kompanija koja je stvorila termostatske elemente za proširenje voska. Od tada, Vernet je potvrdio svoju stručnost i postao globalni lider u proizvodnji termostatskih elemenata.

  Vernet logo

  Koncentracija vozača može se značajno smanjiti ukoliko se povećava njegova telesna temperatura čime se povećava rizik od nezgode. Isto važi i za sistem grejanja tokom zime, čvrste ruke mogu opasno smanjiti brzinu reakcije vozača. Servisi i vlasnici vozila mogu se osloniti na odgovarajuće rezervne delove „Ferdinanda Bilstein-a“ u OE kvalitetu i intenzivno testirati sertifikovano upravljanje kvalitetom. Klima sistem ima dve važne funkcije u vozilu, dok leti obezbeđuje neophodno hlađenje u vlažnom i hladnom vremenu može da spreči zamagljivanje prozora. Centralni element sistema je kompresor klima uređaja koji usisava i sabija gasno rashladno sredstvo. Toplota iz sistema hlađenja motora se koristi za zagrevanje kabine, izmenjivač toplote obezbeđuje da se toplota motora prenosi u vazduh u kabini vozila.

  Febi Bilstein logo

  Osnovan je pre 20 godina u Lutonu, „COMLINE“ auto delovi su sada velika kompanija sa visokim ambicijama. Iz Velike Britanije, „COMLINE“ je spreman da se fokusira na činjenicu da je njihova svrha da snabdevaju nezavisno tržište auto delova pridržavajuči se recepta dobar kvalitet, sigurna i brza isporuka po razumnoj ceni. „COMLINE“ je razvio jeftin “bez suvišnih detalja” biznis model, sa sjajnom podrškom i uslugom klijentima kao srce poslovanja. Linija proizvoda „COMLINE“ sadrži: filtere, kočnice, kvačila, glavčine, pumpe za vodu, homokinetičke zglobove, brisače i ulja. Svi proizvodi imaju dve godine garancije. „COMLINE“ pumpe za vodu vam pružaju mogućnost da svojim klijentima isporučite proizvode visokog kvaliteta a da pritom zadržite zdravu marginu koju vaš posao zaslužuje. Comline vodene pumpe se proizvode u vodećim proizvodnim postrojenjima koristeći najkvalitetnije komponente. Fokus je na kvalitetu koji garantuje pouzdanost i pruža performanse kojima se može verovati.

  Comline logo

  „Wulf Gaertner Autoparts AG“, renomirani nemački proizvođač široke palete auto delova, poznat je na tržištu pod imenom „MEYLE“. U ovom trenutku kompanija ima asortiman auto-delova koji obuhvata preko 15.000 artikala za vozila evropskog i azijskog porekla. Vrhunski, pažljivo izabrani materijali, precizni alati, dizajn proizvoda, uspešno organizovane proizvodne linije i iskusni stručnjaci su stubovi kvalitetne proizvodnje „MEYLE“-a. Specijala prednost je proizvodnja HD delova koji su projektovani u „MEYLE“-u, tako da postignu kvalitet i standard originalnih delova iz prve ugradnje. To su modifikovane i unapređene komponente, dizajnirane od strane „MEYLE“ eksperata. Postoji jedna stvar koju možete očekivati od Meyle asortimana vodenih pumpi: A1 kvalitet. To je razlog zašto serviseri imaju koristi od dodatnih garancija za performanse od 100.000 milja za sve „MEYLE“ pumpe za vodu koje upotpunjuju odgovarajuću garanciju proizvoda.

  Meyle logo

  Kao jedan od vodećih svetskih dobavljača AC kompresora za automobile, „DENSO“ poznaje ove delove bolje od ikoga jer ih originalno dizajnira i razvija. 100% OE kvalitet DENSO AC kompresora omogućava vrlo mali broj reklamacija što pruža mir distributerima, servisima i vozačima. Široka ponuda DENSO AC kompresora obuhvata klipne kompresore (Swash Plate Tip) i rotirajuće (Vane Tie and Scroll Tip) kao i električne kompresore za hibridna vozila (Scroll type). „DENSO“ hladnjaci razvijeni zajedno sa stručnjacima za klimatizaciju su u stanju da ispune sve zahteve u radu čak i u najzahtevnijim uslovima okoline. Strogo testiranje osigurava dugotrajne, efikasne performanse. Precizno izračunavanje dinamike fluida garantuje povećanu efikasnost uz smanjenje buke. Visokotemperaturna rashladna tečnost motora obezbeđuje toplotu kada se kontrola ventilatora u kabini uključi sa komandne table.

  Denso logo

  „AIC“ nudi veliki asortiman rezervnih delova po povoljnim cenama koji odgovaraju preostaloj vrednosti vozila. To znači da vozila mogu ostati operativna čak i u slučajevima kada popravak originalnim delovima više ne bi bio ekonomski isplativ. „AIC“ proizvodni asortiman sada uključuje više od 100 grupa proizvoda. Jürgen Liebisch je osnovao kompaniju pre više od 40 godina, 1975. godine. Počevši od samo dva zaposlena, kompanija je uspela da postane međunarodno aktivno preduzeće srednje veličine. Premalo rashladne tečnosti, kontaminacija, nedovoljna zaštita od smrzavanja, curenje ulja i kalcifikacija su najčešći uzroci oštećenja u sistemu hlađenja vozila. „AIC“ obezbeđuje velike vrednosti rezervnih delova u sledećim kategorijama: delovi za kompresore klime, hladnjaci, creva, čepovi, termostati, ventilatori, izmenjivači toplote, prelivne posude i još mnogo toga.

  AIC logo